Update cookies preferences
Login
Keurmeester, Va Keur, Keuring
Arbeidsmiddelen gekeurd door VA-Keur!
2000390

Vind een keuringsbedrijf

Landelijk dekkend met ruim 270 keuringsbedrijven!

25-jarig jubileum VA-keur

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de voorlopers van VA-keur zijn ontstaan. Zowel COM-keur als Vebit keur zijn op basis van de toenmalige Arbowet een keursystematiek voor veiligheidskeuringen op arbeidsmiddelen begonnen. VA-keur grijpt dit nu aan om het 25-jarig bestaan van het keurmerk met elkaar te vieren!

We gaan dit doen op 22 november a.s. met een feestelijke ledenbijeenkomst bij de Apenheul te Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst blikken we uiteraard terug op de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar en blikken we vooruit naar de toekomst van VA-keur als keurmerkorganisatie. Daarnaast worden er presentaties verzorgd over apenstreken “De overeenkomst tussen mensen en apen”. De kennis van apen en biologie wordt veel gebruikt om ondernemers inzicht te geven in organisatiegedrag. Ook worden er rondleidingen door de Apenheul zelf gegeven onder leiding van gespecialiseerde gidsen.

Het programma ziet er als volgt uit:

11:30 uur:           Ontvangst en lunch
12:30 uur:           Ledenbijeenkomst VA-keur
14:00 uur:           Presentaties en rondleidingen
17:30 uur:           Opening dinerbuffet
19:00 uur:           Einde jubileumbijeenkomst

Deze bijeenkomst is voor de VA-keur bedrijven en genodigden. Per bedrijf kunnen 2 personen zich aanmelden voor de bijeenkomst. Dit geldt uiteraard ook voor filialen van bedrijven. De deelname is kosteloos. Heeft u zich nog niet aangemeld? Meld u dan nu aan via onderstaande aanmeldbutton.

 

Aanmelden