Update cookies preferences
Login
Keurmeester, Va Keur, Keuring
Arbeidsmiddelen gekeurd door VA-Keur!
1955707

Vind een keuringsbedrijf

Landelijk dekkend met ruim 270 keuringsbedrijven!

Onze organisatie

VA-keur bestaat uit erkende VA-keurbedrijven, die allen volgens de VA-keur richtlijn gecertificeerde zijn en lid zijn van Branchevereniging Fedecom.

 

De Raad van Advies vormt het dagelijks bestuur van VA-keur. Deze bestaat uit directie VA-keur, een afvaardiging van VA-keur bedrijven en een extern adviseur.

 

De Raad van Commissarissen is een orgaan van toezicht vanuit Fedecom en belanghebbende partijen op het reilen en zeilen binnen VA-keur.

 

De Technische Commissie waarborgt de kwaliteit en is het bespreekorgaan van technische vragen, technische aspecten, kwaliteit uitgevoerde keuringen, uitkomsten steekproeven, technische documentatie en inhoud/niveau keurmeestertrainingen.

 

Het VA-keur secretariaat wordt gevormd door directeur VA-keur en meerdere secretariaatsmedewerkers

 

Missie

 

Het doel van VA-keur is het voorkomen van bedrijfsongevallen met machines, door machine-eigenaren te helpen te voldoen aan hun wettelijke Arbo verplichting rond de keuring van hun (technische) arbeidsmiddelen en het waar mogelijk ontzorgen daarbij. VA-keur is hierin de kwalitatieve en betrouwbare partner.

VA-keur is de handelsnaam van Fedecom-keur BV. Fedecom-keur B.V. is onderdeel van Branchevereniging Fedecom. Fedecom is een branchevereniging binnen de Koninklijke Metaalunie

 

VA-keur | Dat werkt zeker en veilig!